Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akira

3. 3. 2014
Akira
 
Věk
14 Let
Pohlaví
Muž
Titul
Basketbalista
Karma
Kladná
Autor
Atsushi Maekawa
Hraje
Nezjištěno
Blízcí
 Rinko Kougyoku
Výskyt
 Jewel pets/Jewelpets
 
 
 
Akira Nanase je čtrnáctiletý chlapec, který se do Japonska přistěhoval z Ameriky z New Yorku. Má hnědé oči a krátké světle hnědé vlasy. Umí skvěle vařit a je to velmi úspěšný hráč basketbalu. Je členem školního basketbalového týmu.

Mluví plynule anglicky a díky tomu mohl Rinko doučovat. Později se stane osobním bodyguardem Rinko. Do Rinko Kougyoku se zamiloval, poté co se nastěhoval do Japonska. S Rinko bydlí naproti sobě.

Jeho otec je fotograf. Jeho zvířátko z drahokamu je Nephrite. Z hloubi duše nenávidí Diana, který ve své lidské podobě přinutí Rinko, aby se do něj zamilovala.
 Akira Nanase je jeho celé jméno. Rinko mu říka Akira, protože je to jeho příjmení. Miluje Rinko, dělá si s ní legraci, protože se ji bojí svěřit se svými city. Je celkem dost stydlivý, tak je i dost odvážný. Pusa mu nechybí, protože řekne, co chce.

 V Dianově paláci se setká s falešnou Rinko, kterou hned odhalil. S ním byli i Aoi a Minami, chtěli Rinko zachránit.
Pak se dostal k Rinko a unesl ji. Jenže ona se nechtěla probrat, tak si vzpomenul, co mluvila Garnet. Políbil ji a ona se probrala.
Tak odhalil své city

Akira Nanase je čtrnáctiletý chlapec. Umí výborně hrát basketbal, vařit a mluví plynule anglicky. Nikdy neodmítne pomoci svým kamarádům.