Jdi na obsah Jdi na menu
 


Garnet

3. 3. 2014
Garnet
 
Věk
Neznámý
Pohlaví
Žena
Druh
Zvířátko z drahokamu
Titul
Síla lásky, Partnerka Minami
Karma
Kladná
Autor
Atsushi Maekawa
Hraje
Aya Hirano
Blízcí
  Minami Asaoka
Výskyt
  Jewel pets/Jewelpets

Garnet je zvířátko lásky.

 Granát Gānetto  ) je jedním ze tří oficiální maskot postav z Jewelpet franchisingu.  Ona je perská kočka, která symbolizuje lásku. Granát je považován za přítele Ruby a Shapphie a také nejvíce módní ze tří.         

  Vzhled

 Garnet vzhled se podobá perské kočky.  Její srst je růžová s bílou hrudníku chmýří a dvě chlupaté body trčí na okraji uších.  Její oči jsou vyrobeny z granát a nosí červenou stuhou na hlavě a růžové Jewel náhrdelník na krku Šperk kouzlo Garnet je osmiúhelník tvar a barevné růžové. Je zdobena čtyřmi kapkovitého tvaru granátu v centru, které jsou uspořádány do jetele a 4 kulaté granáty, které ji obklopují. It has white gold lining as well. To má bílé zlato obložení také.      

 Osobnost

 Granát je popsán jako pyšný, ale velmi pracovitý charakter. Myslela jsem, že někdy se může pochlubit o její krásnou srst. Jewel Power je Láska.

   Garnet je velmi dívčí, pokud jde o osobnosti: drzá, tuhý, má rád barvy růžové a roztomilé věci, a někdy nenávidí, opravdu špatné lidi. Tato osobnost je poněkud zmírněn v Jewelpet Twinkle, ale přivezl, když Sunshine vysílalo, pomyslel si také známo, že je elegantní a odvážná. Tento personalty bylo přeneseno na další sérii: Kira Deco.  Na rozdíl od její osobnosti v Sunshine, granát je více popsána jako bohatého člověka a někdy i za pomoci lidí.  V roce štěstí, že je více hardworker.                             

 Dovednosti

 Jiné než její magické schopnosti, Garnet prokázat dobré speciální dovednosti v oblasti módy, protože věděl, které oblečení je dobré pro uživatele, nebo vybrat dobrý šaty. Někdy to přemůže její celkovou osobnost. Jak je uvedeno v Sunshine, granát má také dobré znalosti v šití své vlastní oblečení a pracuje pro Strawberry Cafe na její práci na částečný úvazek.

  Magické dovednosti granát byly v žebříčku "Glass Class", na které její kouzlo může mít úspěšnost 50%. Ona sama získala Křišťálový třídy v pozdnějších epizodách v první sérii. Ona může také ovládat miniaturní verzi Jewel Stick pro její magii nebo Ruby a Sapphie, přivolat další Jewelpets z Jewel země.

 Granát také vlastní Jewel Pod stejně. V Kira Deco, jeho zdobené spoustou šperků, který odpovídá její osobnosti.  Ale také používá k obsazení její kouzla.

 

 Garnet: Váš kámen granát. Je to trochu pyšný, protože zadku, ale bystrý.

 Granát je perské kotě měkký a trochu "marná, ale vždy připraveni pomoci přátelům v nouzi. Její oblíbená barva je růžová, a ona miluje je obklopen objekty pěkné a výběrového řízení, a věc, kterou nenávidí nejvíce, je hrubost: nic není vhodný pro dívky! Jméno: GarnetNarozeniny: 8. ledna Plemeno: Perská Výkon: Love Žánr : Žena kámen granát

 Jewelpet Garnet