Jdi na obsah Jdi na menu
 


Luna

3. 3. 2014

Luna je zvířátko měsíšný kámen problémy díči život.

  Luna Runa ? ) je Netherland trpaslík králík Jewelpet a partnerem Hanako Kabeno  v první sérii, která symbolizuje Charmu zlepšení. Ona se pak objeví v Jewelpet Twinkle jako jeden ze dvou Jewelpet Partneři Halite a jako student 3. ročníku Rose oddílu v Jewelpet Sunshine

 Luna je jedním z původních Jewelpets prvního období, Ona je růžové a žluté   králík, který symbolizuje zlepšení kouzlo. Nosí modrou luk a náhrdelník ve tvaru modré půlměsíce. Debutoval v epizodě 15, ona je nejvíce uměleckých všech Jewelpets, někdy kreslení dobré fotky v jejím skicáře. Její řeč vždy končí "Dana" a její kouzlo je ve skle třídy pořadí, na kterém její kouzlo má časový limit, který trvá až do přesně 12:00 do půlnoci. Je to také jeden z majitelů "Strawberry Cafe" v obou Jewel zemi a na Zemi spolu s Milky a Peridot. Ona spolu s Milky se objevil také na konci Segmenty Jewelpet Twinkle a je také jedním ze tří asistentů Jewelpets halite. V Jewelpet Sunshine, ona je ve 3. ročníku Rose oddílu. Její narozeniny 8. června a její jméno je latinský výraz pro měsíc , zatímco její klenoty síly pocházejí z její základní šperk,Moonstone.

 Vzhled

 Luna design je podobný Ruby   s výjimkou její růžové kožešiny barvy, žluté uši a hrudníku chmýří a modré Jewel oči. Ona jen nosí modrou mašlí nad hlavou a Jewel náhrdelník s půlměsícem klenot v něm.