Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rin

2. 10. 2014

  Rin je zvířaátko roskvět obchodu.

 Rin je žena papoušek Jewelpet kdo nejprve debutoval v Jewelpets  . Ona je, respektive lidská partnerem Raako memma v seriálu a později se stal ředitel Vlitavín je Jewelpet partnerem Jewel Twinkle.Ona představuje prosperitu.

 Rin Jewelpet partnerem Vltavín, ona je zelený  papoušek, který symbolizuje prosperitu. Má na sobě růžovou mašlí na zadní části hlavy a náhrdelník ve tvaru žlutého motýla. Objevit se v první sezóně, Rin vždy hovoří o podnikání a hospodářství a používá počítadlo počítat. Ona také mluví v Kansai dialektu a je náchylný k vtipné vtipy. V Jewelpet Twinkle, ona se objevila po boku Vltavíny pozdrav nové studenty v Jewel zemi, včetně Ruby. Její projevy vždy končí "Rin". Ona se na Jewelpet Sunshine a přítel prince (který je želva). Její narozeniny jsou 23. listopadu a její jméno je založen na Jewel Citrín  . V epizodě 10 [Tinkle] ona zjistila, že hraje na klavír v noci a spí v rohu.

 Vzhled

 Rin je malý papoušek Jewelpet se zelenými peří, žlutý zobák a drápy růžové. Má na sobě růžovou mašli za hlavu a nosí žlutý klenot náhrdelník ve tvaru motýla.

 Rin
Rin je velmi pěkný zelený papoušek s energií sopky! Milovník vtipů a pověstí, to neodolatelný mluvka je také velmi inteligentní a skutečné eso s čísly! S Rin je opravdu nemožné, aby se dobře bavte! Jméno: Rin Narozeniny: 23. listopadu závod: Parrot Výkon: Fortuna Pohlaví: Žena kamene: Citrín

 Rin