Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ruby

3. 3. 2014
Ruby
 
Věk
Neznámý
Pohlaví
Žena
Druh
Zvířátko z drahokamu
Titul
Síla odvahy
Karma
Kladná
Autor
Atsushi Maekawa
 Narozeniny:
 29. července 
Blízcí
  Rinko Kougyoku
Výskyt
   Jewel pets/Jewlpets
Ruby je zvířatko odvahy.
 Chování
Ruby je přátelská drzá a bláznivá. Její nejlepší lidská kamarádka je Rinko Kougyoku a její nejlepší kamarádky z Drahokamu jsou Garnet a Sapphie.
Vzhled
Ruby vypadá jak bílí králíček s červenýma očima, na krku má náhrdelník, na kterém má Rubín a na hlavě kytku.
Schopnosti
Ruby má sice kouzlo odvahy, ale její schopnosti jsou na skleněné úrovni, což je ta nejnižší, takže pokaždé když chce někomu dát odvahu, tak něco odpálí.
Později se naučí své schopnosti lépe ovládat a většinou jí to kouzlo vyjde.
Ruby Rubi ? ) je jedním ze tří oficiální maskot postav z Jewelpet franchisingu. debuted on   Japonská Hare, který symbolizuje odvahu, ona je sekundární hrdinka všech sérií Jewelpet, které kdy debutoval na obrazovce a celkově nejoblíbenější v této sérii.
 Vzhled: Ruby je ženský japonský králik, který je zcela bílé barvy s trochou růžové detaily.  Její Jewel Eye je Red Ruby a nosí růžové a červené cherry blossom na hlavě.  Ona také nosí náhrdelník ve tvaru dvojice červených třešní.

 Ruby Jewel  drahokam je kulatě oválného tvaru.  Je v červené barvě s rubínem ve tvaru srdce na něj a 4 rubínové krystaly, které ji obklopují. To je také ozdoben bílými zlatými linkami.  Bílé zlato se změní na ryzí zlato, když je napájen ve finální epizodě první série.                  

 Osobnost

  Oficiálně, Ruby je popisován jako zdvořilý a uklizený charakteru, který miluje se dívat na třešňové květy kvetou.  Obvykle je její Jewel výkon se zvyšuje něčí štěstí,  ale to se změnilo, když anime nejprve vysílal.

  V první řadě, Ruby je velmi airheaded, rozradostněný, drzý, šťastný a je velký potížista, kdo někdy chce jít na svou vlastní cestou, i když bylo řečeno, zastavit na jednom místě. Působí též jako malá sestra na svého partnera Rinko, ale někdy si těžce manipulační její dovádění.  Přes to všechno, ona a Rinko vždy řešit své spory a navzájem pomoct.

  V Twinkle, Ruby je popsáno více do podpůrného typu pro sérii "hrdiny: Akari Sakura. Ona je popisována jako zvědavý a přitom veselý charakter, který si myslí, že pozitivně. Působí též jako Labra starší sestra, někdy vědět, co je pro ni nejlepší.  Sunshine upravit její osobnost zpět do své první inkarnaci, a ponechává to na zbytek série.                         

 Dovednosti

 V sérii anime, Ruby je pouze Jewelpet, který má "Akryl třídy" žebříčku kvůli jejímu kouzlu, které mohou způsobit smůlu a výbuchy, když vrhá to na někoho, ale někdy její kouzlo má 1% šanci na úspěch, ale spolehlivost je někdy měnit (Dokonce i poté, Ruby byl upgradován na Super Crystal třídy učení novou lekci z odvahy. A byl vlak s Labrou  dočasně upgradovat svou magii, aby bylo možné přivolat Opal  , její kouzlo stále způsobuje výbuchy) Ruby můžete také použít Jewel peněžence vedle Rinko probudit Jewelpets ze svých drahokamů forem.     

 Historie První

 Jako jeden z Jewelpets kdo to má být se změnil na kouzlo a převezen do Dream Forest, Ruby rozhodl se jít do Jewel Tower a rozhodl se flákat v Jewel zemi, přesto, že má tušení, co se děje na své přátele.  Ale jakmile šla domů, že večer, když si všimne její přátelé chyběly, dokud je v šoku, zjistit své přátele chybí. Raku Majo ji proměnil Jewel kouzlo a poslal ji do lidského světa, aby si své ztracené přátele, jen přistát na Rinko  sklenici s vodou, která v noci.

 Další den, ona a její přítel Minami jde do klenotnictví, aby přezkoumali její kouzlo formu, ale pak se dostal do klenotnictví loupeže. Oni byli zachráněni chlapce jménem Keigo Tatewaki  a viděl červenou drahokam Rinko má. On pak jim vysvětlil, že on pracoval pro speciální organizaci, která je spojena s velkými kouzelníky Jewel země a řekl jim o Jewelpets a také jim řekl, že všichni z nich byli rozptýleni po celém městě.  Rinko přijal nabídku na shromáždit všechny Jewelpets zpět Jewel země a probudil Ruby pomocí Jewel peněženku.  Ve svém prvním probuzení, Rinko přesvědčil Ruby odevzdat své kouzlo na ni, aby se více odvahy. However, it ends with an explosion. Nicméně, to končí výbuchem.

  Ale se všemi nezdary, Ruby slibuje, že její kouzlo bude fungovat následující den, přestože ona leží na ní.  V mnoha nešťastných událostí pro Rinko a ona čelí její strach z mluvení na velké zácpy, Ruby rozhodne označit spolu s ní, zatímco ona je na Zemi.

 

 Ruby: Bunny Bold Ruby, Ruby je kámen. Jste odvážný a nebojí se. Miluje dekor, drahé kameny ..... má i obchod za to, Kira Kira.

 Moc ráda si s každého dělá dobrý den, takže někdy s legrace použila kouzlo odvahy, jen tak pro nic zanic. 
Jedno zvířátko s drahokamu ji pomůže své schopnosti vylepšovat, aby se dostala na největší úroveň kouzlení. Těžký tréning se ji za to vyplatil.
 Ruby 
Sladká, krásná, vzdělaná ... měkký zajíček Ruby vypadá jako skutečné dámy! 
Ve skutečnosti, tento soft Jewelpet je skutečná příčina potíží, vždy veselá a plná energie!
Jeho oblíbené roční období je jaro a předat hodiny pozoroval stromy v květu.

 

   

main image

main image