Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sapphie

3. 3. 2014
Sapphie
 
Věk
Neznámý
Pohlaví
Žena
Druh
Zvířátko z drahokamu
Titul
Síla přátelství, Partnerka Aoi
Karma
Kladná
Autor
Atsushi Maekawa
Hraje
Nozomi Sasaki
Blízcí
  Aoj  Arisugawa
Výskyt
  Jewel Pets/Jewelpets

 Saphire (Safí) je zvířátko přátelství.

 Sapphie Safi ? ) je jedním ze tří oficiální maskot postav z Jewelpet franchisingu. A    Kavalír King Charles španěl, který symbolizuje přátelství, Sapphie je nejvíce zodpovědná  za tří i nejvíce pilný.  Ona je považována za génia technologie v pozdější série.

 

 

 

  Vzhled

  Sapphie je žlutá Kavalír King Charles španěl s odpovídajícími modré uši a safír šperk oči.  Sama na sobě růžové a světle modré květiny věnec na hlavě a Jewel náhrdelník ve tvaru  noty. Vněkterýchsériích, ona  je nosí plášť, bílé profesora a   brýle.

   

 

 

  Sapphie je Jewel Charm je považován tvaru vejce a modré barvy.  Má hvězdu tvaru safír ve středu a čtyřmi malými safíry, které ji obklopují. Kouzlo je také zařízeny v bílé, zlaté ozdoby.

 

 

 Osobnost

 Na její oficiální informace, Sapphie je popisován jako žluté srstnaté a modré ušatý kavalír King Charles španěl, který symbolizuje Jewel Sapphire a její narozeniny je v 1. září. Ona je popisována jako velmi tichý a diskrétní, a miluje se dívat na okolní svět z parapetu. Její Jewel Power je přátelství. Její anime osobnost je obvykle založena na jejím protějškem. Být přátelský, klidný a mohou pochopit pocity každého z nás, Sapphie ví, jak laskavý její přátelé byli v obou Jewel zemi a na Zemi. Ona je velmi podporuje k Aoi, její partner. In Twinkle. V Twinkle.  Sapphie osobnost se vyvíjí v podpůrném ještě měkké mluvený výzkumník a vědec, odpovídající s Sary osobnosti. To se přenášejí do Jewelpet Sunshine a Kira Deco, ve kterém je dále vylepšil na zázrak génius.  To bylo pak změnil znovu štěstí.

 Dovednosti

 Přes její osobnosti, Sapphie má nejvyšší magickou pořadí všech Jewelpets: "Crystal Class", protože všechny její magie je považován za úspěšný, když cast. Se domníval, že několik Jewelpets má tuto třídu, Sapphie je považován za nejvíce pilný ze tří, a je také dobré znalosti o vynalézání a vytváření experimentů. Obvykle se spoléhá především na vědu i magii ve všech jejích studií.

 Sapphie lze také ovládat miniaturní verzi Jewel Stick pro její magii nebo Ruby a Garnet, přivolat další Jewelpets z Jewel země. V Kira Deco, Sapphie ovládá Jewel Pod , ve kterém ona bude zdobí ji s Kámen mudrců.

 Tato sladká psí plemeno Kavalír nemůže dočkat, až se stane vaším nejlepším přítelem!Sapphie postava má klid a přemýšlivý a rád tráví své dny pozoroval svět z okna. Pokud máte nějaký problém, svěřit se jí, bude schopen poradit a aby vám úsměv znovu! Jméno: Sapphie Narozeniny: 1. září Plemeno: Kavalír Výkon: Přátelství Pohlaví: Žena Kámen: Sapphire

 

 Sapphie: Velká téměř vše, má pomáhat druhým a je vždy vítá knihy. Rádi čtou, a proto má knihovnu. Jeho kámen je Sapphire

 .Jewelpet Sapphy